Skip to content

Jogi nyilatkozat

Az oltalomfarkasgyepu.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

Információk

A „Oltalom” Idősek Otthona Nonprofit Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az internetes weboldalán közölt minden információ pontos legyen, azok feltöltése időpontjában.

A „Oltalom” Idősek Otthona Nonprofit Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az aktuális feltételrendszert a jelen oltalomfarkasgyepu.hu oldalon elhelyezett mindenkor hatályos Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.

Szerzői jog

A „Oltalom” Idősek Otthona Nonprofit Kft. weboldala, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok részleteinek vagy egészének bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a „Oltalom” Idősek Otthona Nonprofit Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Cég adatai

Cégnév:                                  „Oltalom” Idősek Otthona Szociális Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság(rövidített név: „Oltalom” Idősek Otthona Nonprofit Kft.)

Cégjegyzékszám:                    Cg. 19-09-511087

Adószám:                               21796173-1-19

Székhely:                                8582 Farkasgyepű, Hunyadi utca 2.

Weblap:                                  https://oltalomfarkasgyepu.hu/

Telefon:                                  +36 89 358-056

E-mail:                                    oltalomfarkasgyepu@gmail.com